Over ons

Algemene Informatie

Baas Warehousing & Transport is gespecialiseerd in de distributie van diverse goederen in de Benelux. Verder verzorgen wij (deel)ladingen van en naar Duitsland.

Wij zijn een familiebedrijf waarin inmiddels de vijfde generatie werkt. Doordat wij met korte lijnen werken, kunnen wij vroegtijdig ingrijpen bij onverwachte situaties en kunnen wij snel handelen.

Het familiegevoel zie je echt terug in ons bedrijf en is ook voor ons een belangrijke toegevoegde waarde.

Het is ons doel om zo veel mogelijk werk uit handen te nemen van onze klanten. Wij kunnen goederen afhalen, opslaan en bezorgen, maar ook orderpicken, assembleren en verpakken.

Als extra service kunnen wij ook spoedritten uitvoeren. Deze spoedzendingen worden met een gewone vrachtauto of met kleinere auto’s bezorgd.

Wij hebben ruime ervaring met inslag, opslag en uitslag activiteiten. Ook hebben wij de mogelijkheid en specialisatie om zeecontainers te lossen.


Locaties warehouse:

  • Bunschoten Haarbrug-Noord (Metaalweg 4) Ons magazijn heeft de beschikking over 6000 palletplaatsen. In overleg is aan te vragen hoeveel daarvan beschikbaar is.
  • Bunschoten Haarbrug-Zuid (De Hooistreep 1) In ons nieuwe magazijn hebben wij de capaciteit over 8000 diepvriespalletplaatsen en 3000 palletplaatsen droge opslag.